Gratis blogkursus i wordpress

Wordpress blog kursus
talebobler-blogkursus

Et superfedt kursus..!
Meget informativ og anvendeligt, selv med mit begrænsede kendskab..! Jeg er helt tryg og jeg glæder mig til at arbejde videre med det.
Jeg vil helt sikkert anbefale dette, eller andre services, til andre..!
Hvilken fantastisk gave  Et stort tak!

Alice Wise, Kommende blogger

Sanasofia-blogkursus

Jeg har i lang tid efterhånden arbejdet med mine forskellige wordpress-sider, og lige bortset fra hardcore-kodning, så synes jeg, at jeg efterhånden er en haj i wordpress og diverse gode værktøjer til online-virksomhed. Jeg tilmeldte mig dog Mettes kursus alligevel og HEY jeg har allerede på modul 2 haft indtil flere AHA-oplevelser!
Det er sku ret cool, at du kan lære en “gammel-i-faget” så meget på så kort tid! Tak for det, Mette, jeg vender helt sikkert tilbage

Sana Sofia, mentor og Selvudviklingsninja
Sanasofia.dk

Helene-blogvision-kursusA

Tusind tak for dit kursus. Virkelig grundig og pædagogisk veltilrettelagt. Super gennemgang af WordPress, lige fra installation til et færdigt blogindlæg. Giver indsigt i alle funktionerne, som er vigtige for at starte op med at blogge. Selvom jeg ikke er ny som blogger, og har brugt WP i flere år, har dit kursus givet mig flere nye tip og trick til de mange muligheder Word Press har. Det har endvidere givet mig eks. på hvordan jeg kan skabe overblik i min planlægning, grafiske værktøjer til at gøre min blog mere lækker og spændende, samt hvordan jeg kan planlægge og overskue de sociale medier til at få delt mine blogindlæg.

Helene Rosendahl Hillersdal, Life og Businesscoach
Rosendahlcoaching.dk

Du lærer hvordan du:

  • Skriver de bedste blogindlæg, så alle har lyst til at dele din blog på de sociale medier

  • Effektiviserer din markedsføring på sociale medier, så du sparer tid og når ud til alle dine potentielle kunder.

  • Hvordan du øger sidevisninger af dine gamle blogindlæg med op til 500%, så du får større synlighed

Du får:

  • 10 videoguides, der er nemme at gå til, så du kan starte din egen blog

  • 3 vedledninger i mp3, der lærer dig at gøre din blog til en kundemagnet

  • Ressouerceark til nogle af de bedste programmer og plugins, så det bliver nemt for dig at markedsføre din business igennem din blog

 

Tilmeld kurset

* indicates required